Πελματογράφος: Η Προσαρμοσμένη Λύση για την Υγεία των Ποδιών σας!

Στην Medical Home Line, διαθέτουμε ένα ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, τον πελματογράφο, που μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξατομικευμένα πέλματα για τις ανάγκες σας.

Πελματογράφημα

Ο πελματογράφος είναι μια συσκευή, η οποία καταγράφει δεδομένα ως προς την μορφολογία του πέλματος και την κατανομή πιέσεων των κάτω άκρων κατά τη στάση του ατόμου αλλά  και κατά το βάδισμα. Με τη βοήθειά του, μπορούν να φανούν  προβλήματα όπως η καμπυλότητα του πέλματος ή υπτιασμό. Τα δεδομένα που αντλούμε από το πελματογράφημα   μπορούμε να  κατασκευάσουμε  εξατομικευμένα  ορθωτικά  πέλματα τα οποία μπορούν  να βελτιώσουν την στήριξη και την άνεση των ποδιών.

Πελματογράφημα

Τα ορθωτικά πέλματα βοηθάνε στο να βαδίζουμε σωστά χωρίς πόνο στα άκρα, αλλά και να προστατεύουμε τις αρθρώσεις στα γόνατα, τα ισχία και την σπονδυλική στήλη, από τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα τη μείωση της μηχανικής επιβάρυνσης στα πόδια, στον κορμό, καθώς και της μυϊκής κόπωσης,  κατά τη βάδιση ή την αθλητική δραστηριότητα.

Ο πελματογράφος της Medical Homeline  προσφέρει άριστη στατική, δυναμική και στερεομετρική ανάλυση σε συνδυασμό με το λογισμικό freeStep.

 

Τα Οφέλη του Εξατομικευμένου Ορθωτικού Πέλματος

  • Εξατομίκευση:Ο πελματογράφος κάνει μια λεπτομερή ανάλυση της δομής των ποδιών σας και, σε συνεργασία με μια εξειδικευμένη εταιρεία κατασκευής πέλματων, δημιουργεί εξατομικευμένα πέλματα που ταιριάζουν απόλυτα στα πόδια σας.

  • Στήριξη του Σώματος:Τα εξατομικευμένα πέλματα προσφέρουν την απόλυτη στήριξη για τα πόδια σας, βοηθώντας στη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος.

  • Ανακούφιση από τον Πόνο:Τα εξατομικευμένα πέλματα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από πόνους στα πόδια και από προβλήματα στη μέση.

  • Βελτίωση της Κίνησης:Τα εξατομικευμένα πέλματα επιτρέπουν μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Η διαδικασία της εξέτασης στον πελματογράφο είναι απλή:

  • Για τη δυναμική μέτρηση, ο ειδικός θα σας ζητήσει να βαδίσετε πάνω στην επιφάνεια του πελματογράφου, αρχικά πατώντας με το δεξί πέλμα, ενώ το αριστερό δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια μέτρησης.

  • Αφού καταγραφεί το αποτέλεσμα, θα πρέπει να γίνει η αντίστροφη διαδικασία με το αριστερό πόδι αυτή το φορά.

  • Για πιο έγκυρα αποτελέσματα, ο ειδικός θα σας ζητήσει να επαναλάβετε τη διαδικασία τρεις φορές, για ελαχιστοποίηση λάθους, έτσι ώστε στο τέλος να επιλέξει την πιο σωστή μέτρηση.

  • Για τη στατική μέτρηση, πρέπει να μείνετε σε όρθια, χαλαρή θέση πάνω στην επιφάνεια του πελματογράφου έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ με τον ψηφιακό  πελματογράφο στο τηλέφωνο 23820 26547 Δευτ-Παρ 9.00πμ-3.00μμ και αποκτήστε σε προνομιακή τιμή ένα ζεύγος εξατομικευμένα πέλματα με βάση τις μετρήσεις.

Πελματογράφημα
Πελματογράφημα