Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο μας αντιμετωπίζει μια αναπηρία, είναι σημαντικό να τον υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε να ζήσει την καθημερινότητά του με αξιοπρέπεια και άνεση. Στην εταιρεία μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ιατρικών ειδών που μπορούν να βοηθήσουν τον βοηθό συγγενή να φροντίσει το αγαπημένο του άτομο με αναπηρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε μερικά από αυτά τα είδη που μπορούν να αποτελέσουν μια πολύτιμη στήριξη σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση.

Επιθέματα κατακλίσεων:

Επιθέματα κατακλίσεων

Το ιδανικό σύστημα θεραπείας τραυμάτων Θεραπεία σε υγρό περιβάλλον, για τραύματα όπως: Έλκος κατακλίσεως, φλεβικό έλκος, αρτηριακό έλκος, έγκαυμα, τραύμα από μόσχευμα ή χειρουργικά ράμματα, κ.ά.

Αναπηρικά αμαξίδια:

Αναπηρικά αμαξίδια

Για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, τα αναπηρικά αμαξίδια αποτελούν μια ιδανική λύση. Προσφέρουν αυτονομία και ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντας στον ασθενή να συμμετέχει σε δραστηριότητες έξω από το κρεβάτι.

Νοσοκομειακές κλίνες – Αεροστρώματα:

Νοσοκομειακές κλίνες – κρεβάτια:

Οι νοσοκομειακές κλίνες – κρεβάτια προσφέρουν πολλαπλές ρυθμίσεις και λειτουργίες για την άνεση και την υγεία του ασθενούς. Με τη δυνατότητα προσαρμογής της θέσης του κεφαλιού, των ποδιών και του σώματος, ο βοηθός συγγενής μπορεί να εξασφαλίσει τη σωστή θέση για τον ασθενή. Οι νοσοκομειακές κλίνες είναι επίσης εξοπλισμένες με ρόδες για εύκολη μετακίνηση και φρένα για ασφάλεια.

Τα αεροστρώματα αποτελούν μια ακόμα σημαντική λύση για τη φροντίδα των ατόμων με αναπηρία που παραμένουν στο κρεβάτι. Αυτά τα ειδικά στρώματα διαθέτουν αεροθάλαμους που μπορούν να ρυθμιστούν για να παρέχουν στήριξη και ανακούφιση από πίεση στο σώμα του ασθενούς. Η κατάλληλη ανακατανομή της πίεσης βοηθά στην πρόληψη ανάπτυξης έλκους, εξασφαλίζοντας την άνεση και την υγεία του ασθενούς.

Ορθοπεδικά είδη:

Ορθοπεδικά είδη

Τα ορθοπεδικά είδη, όπως αποκαταστατικά στρώματα, μαξιλάρια και στήριγματα, προσφέρουν στήριξη και ανακούφιση από πόνους και αναπηρίες. Επιλέγοντας τα κατάλληλα ορθοπεδικά είδη, μπορούμε να βελτιώσουμε τη θέση του ατόμου με αναπηρία στο κρεβάτι και να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη άνεση και ευεξία.

Πάνες ακράτειας:

Πάνες ακράτειας

Για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας, οι πάνες ακράτειας είναι απαραίτητες. Παρέχουν προστασία και ασφάλεια, εξασφαλίζοντας άνεση και αξιοπρέπεια για τον ασθενή.